ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Dlouhodobý investiční produkt

DIP je produkt spoření na stáří podporovaný státem. Nabízí tak další možnost k penzijnímu spoření, jak si udržet životní standard i v důchodovém věku.

Hlavní předností DIP je možnost flexibilně volit investiční nástroje, v nichž budete finanční rezervu vytvářet. Z dlouhodobého pohledu při vhodně stanoveném portfoliu a správně zvolené investiční strategii je tak možné se na penzi zajistit výrazně lépe.

Chci investovat

Pro koho je produkt určen

Pro všechny klienty, kteří se chtějí dostatečně a dlouhodobě finančně zajišťovat na klidné a bezstarostné stáří a zárověň využívat daňového zvýhodnění, případně i příspěvku zaměstnavatele.

Výhody

 
Daňový odpočet
Daňový odpočet až 48 000 Kč ročně, což znamená úsporu na daních až 7 200 Kč.
 
Příspěvek zaměstnavelete
Příspěvek zaměstnavatele až 50 000 Kč ročně; pro něho je to i daňově uznatelný odpočet.
 
Volitelné portfolio
Portfolio si můžete volit sami a dle potřeby ho měnit.
 
Zřízení i vedení DIP je zdarma
Zřízení i vedení DIP je zdarma a investice do fondů Partners jsou bez vstupních poplatků.

Měli byste vědět

 
Vklady v DIP musí zůstat do 60 let věku investora.
 
Minimální doba trvání smlouvy je 10 let (tj. 120 měsíců).
 
Při splnění základních podmínek (60/120) je výběr prostředků bez sankce.
 
Hodí se pro dlouhodobé investory, kteří využijí daňové odpočty.
 
Peníze můžete vybrat kdykoliv, ale pokud nesplníte podmínky v podobě věku a doby trvání smlouvy, budete muset zpětně doplatit daňové úlevy za posledních 10 let a dodanit i případné příspěvky zaměstnavatele.

Nástroje DIP, do kterých s námi můžete investovat

Nabídka fondů
Investovat můžete do kompletní nabídky fondů, které nabízí Partners investiční společnost, mezi těmito fondy libovolně přesouvat investice.
Volba tříd
U vybraných fondů máte možnost volit mezi eurovou a korunovou třídou a tím si zajistit větší diverzifikaci investičního portfolia.
 
Produkty Partners investiční společnosti a Trigea není možné kombinovat v rámci jedné DIP smlouvy. Avšak není nic, co by bránilo uzavření dvou samostatných rámcových smluv.
Nabídka fondů Partners Invest

Jaké produkty zvolit?

Záleží na individuálních možnostech a nastavení každého klienta. Rádi vám se sestavením pomůžeme. Pokud máte zájem, dejte nám vědět prostřednictvím kontaktního formuláře, ozveme se vám.

Chci investovat



Všechna pole označena hvězdičkou * jsou povinná


Zadané osobní údaje využije společnost Partners Financial Services, a.s., IČO 276 99 781, pro kontaktování zájemce za účelem dohodnutí podmínek případné spolupráce. Pověřence pro ochranu osobních údajů můžete kontaktovat na adrese poverenecOU@partners.cz, kde můžete uplatnit i svá jiná práva ve vztahu ke zpracování osobních údajů. Dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).